Pioneer DJ DDJ FLX4 Genel Bakış

25-08-2023 13:13
Pioneer DJ  DDJ FLX4 Genel Bakış
Pioneer DJ Kontrol Cihazlarına ve Ürünlerine Genel Bakış

Pioneer DJ kontrolörleri, hem yeni başlayan hem de profesyonel DJ'lere hitap eden bir dizi özellik ve yetenek sunarak, geniş çapta sektördeki en iyilerden biri olarak kabul edilmektedir. DDJ-400 ve DDJ-FLX4, kaliteleri ve çok yönlülükleri nedeniyle itibar kazanmış iki popüler modeldir. DDJ-400 yeni başlayanlar için popüler bir seçimdir; DDJ-FLX4 ise hem yeni başlayanlar hem de profesyoneller için uygun olan daha gelişmiş bir modeldir .
 
DDJ-400 denetleyici, her biri stereo giriş ve mikrofon girişine sahip iki kanala sahiptir. Ayrıca iki kanal seviyesi fader'ı, bir crossfader'ı ve iki pitch EQ'su vardır. Kanal EQ'ları yüksek, orta ve düşük frekans ayarlarına izin verir ve kontrol cihazında ayrıca jog tekerlekleri, performans pedleri ve beat FX efektleri bulunur . Öte yandan DDJ-FLX4, PC, Mac, iOS ve Android cihazlarla kullanılabilen, taşınabilir 2 kanallı bir DJ denetleyicisidir. İstediğiniz performansı elde etmenizi kolaylaştıran bir dizi efekt, EQ ve fader kontrollerine sahiptir .
 
Hem DDJ-400 hem de DDJ-FLX4 kontrol cihazları, profesyonel DJ'lerin kullanımını kolaylaştıracak şekilde kulüp düzeniyle tasarlanmıştır. DDJ-400'ün kapsamlı teknik özellikleri arasında USB ses arabirimi, tam EQ seçenekleri, jog tekerlekleri ve performans pedleri bulunur . Öte yandan DDJ-FLX4, istediğiniz performansı elde etmenizi kolaylaştıran bir dizi efekt, EQ ve fader kontrollerine sahiptir . Her iki kontrol cihazı da onları çeşitli DJ uygulamaları için ideal kılan yüksek kaliteli bileşenler ve gelişmiş özelliklerle tasarlanmıştır . DJ kurulumunuzu tamamlamak için PC/Mac'inizi DDJ-FLX4'e bağlayabilir ve DJ yazılımı rekordbox veya Serato DJ Lite'ı ücretsiz kullanabilirsiniz .

En uygun fiyat orjinal pioneer dj ürünleri kedimuzikmarket.com da
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.